Story
1980

Mark Hughes lancerer Herbalife i februar 1980, hvor han sælger de ’originale’ vægtreguleringsprodukter direkte fra bagagerummet på sin bil!

1982

Herbalife bliver internationale, idet de går ind på det canadiske marked, og snart følger flere lande trop. I mellemtiden har salget allerede rundet 2 millioner dollars og vokser stødt.

1986

Vores historie I over 25 år har Herbalifes historie afspejlet en ekstraordinær personlig succes. Fra stifteren af Herbalife Mark Hughes’ oprindelige mission til forhandlerpræstationer, der ændrer liv – kom med, og del de stolte milepæle på vores vej mod at hjælpe folk til et bedre liv.Klik nedenfor, eller rul ned for at se Herbalifes tidslinje.1980’erne1990’erneÅr 2000 og frem…1980’erne1980Mark Hughes lancerer Herbalife i februar 1980, hvor han sælger de ’originale’ vægtreguleringsprodukter direkte fra bagagerummet på sin bil!1982Herbalife bliver internationale, idet de går ind på det canadiske marked, og snart følger flere lande trop. I mellemtiden har salget allerede rundet 2 millioner dollars og vokser stødt.1986Herbalife noteres på børsen i New York, NASDAQ. Jim Rohn giver selskabet motivation og inspiration, og der introduceres to nye Formula 1-smagsvarianter: chokolade og jordbær.

1988

Selskabet udvider internationalt med hastig fart. Så meget at der afholdes fire Extravaganzaer rundt om i verden samt diverse begivenheder i Storbritannien, USA, Australien og Canada.

1990’erne

1992

Epokegørende produktlancering og det månedlige salg stiger markant fra 3,1 mio. dollars til imponerende 21 mio. dollars!

1994

Mark Hughes afslører Herbalife Family Foundation*, som er en velgørenhedsfond, hvis formål er at hjælpe børn i nød i hele verden, så de kan få en bedre fremtid.

1996

Herbalife når milepælen på 1 mia. dollars og fejrer, at deres hovedkontor flytter til et kontorkompleks i Century City i Californien.

1998

19 nye produktlanceringer ved Extravaganzaen i Orlando i Florida. Det vækker stor jubel blandt tilhørerne. Herbalife har også den største udbetaling af produktionsbonusrabat på 16 mio. dollars.

År 2000 og frem

2000

Herbalife fejrer 20-års jubilæum med en salgsstyrke på mere end 1 million selvstændige forhandlere og markedsføring af over 100 indre og ydre pleje-produkter i 50 lande.

2003

Herbalifes salg overstiger 1,8 mia. dollars og vokser stadig i 58 lande rundt om i verden. Da Mark Hughes Cellular & Molecular Nutrition Laboratory åbner, stiftes Herbalifes Videnskabelig Råd... og endnu flere epokegørende produkter ser dagens lys!

2004

Med deltagelse af verdenskendte vægtreguleringsforskere introducerer Herbalife sine revolutionerende ShapeWorks® vægtreguleringsprodukter på markedet. Det er selskabets største fælles initiativ nogensinde, som baner vejen for en enestående succes. Toppen på kransekagen bliver, at Herbalifes aktier noteres på børsen.

2005

Herbalifes 25-års jubilæum!I 25 år har vi ændret folks liv gennem velvære og glæde.

2009

Herbalife UK fejrer sit 25-års-jubilæum

Herbalife UK fejrede sit 25-års-jubilæum til UK Leadership Weekend, som fandt sted i Manchester den 25.-26. april.

2010 og fremover ...

2010

Herbalife fejrer 30 år, hvor vi har været med til at ændre folks liv.

Herbalife føjer de globale sportsikoner Lionel Messi og FC Barcelona til en sponsoratliste på mere end 100 internationale idrætsudøvere og hold inden for sportsverdenen.

Herbalife etablerer Herbalife Nutrition Institute HerbalifeNutritionInstitute.com), der skal fungere som uddannelsesressource inden for god ernæring og sundhed. Der lanceres 16 HFF Casa Herbalife-programmer rundt om i verden.

2011

Herbalife når en nettoomsætning på USD 3,5 milliarder i 2011.

Der lanceres ni HFF Casa Herbalife-programmer rundt om i verden. Herbal Aloe-urtekoncentrat med mangosmag lanceres.

Hvad bliver det næste?

De spændende muligheder, der ligger i Herbalifes fremtid, er uendelige! Hvis du gerne vil vide mere om, hvilke muligheder Herbalife tilbyder for at ændre liv, kan du få flere oplysninger om, hvordan du får del i vores berigende fremtid nu. Bare klik her!

*Herbalife Family Foundation og Herbalife International Family Foundation er juridiske enheder som er adskilt fra Herbalife International, Inc.

© Herbalife International of America, Inc.Gengivelse er ikke tilladt - hverken helt eller delvist - uden skriftlig tilladelse.Alle rettigheder forbeholdes.Alle varemæ rker og produktbilleder, som vises på denne side, er Herbalife International, Inc.'s ejendom, medmindre andet er anført.
 
Herbalife har forpligtet sig til at fø lge Direktesalgsforeningens etiske regler og er et stolt medlem af:
  • DSF logo
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


da-DK | 16-07-2019 23:24:56 | NAMP2HLASPX01