HFF
SAMFUNDSANSVAR

Herbalife Family Foundation er en global, nonprofitorganisation, som støtter eksisterende velgørenhedsorganisationer, hvis mål er at give børn sund ernæring, undervisning og støtte fra frivillige i lokalsamfundet.  Vi ønsker en verden, hvor alle børn har samme ret til balanceret ernæring.

Vores flagskib Casa Herbalife giver hvert år over $3,2 millioner i støtte til mere end 130 organisationer i hele verden.  Dette medvirker til, at tusindvis af børn på børnehjem, kommunale tilbud og sygehus i over 50 lande får adgang til balanceret ernæring.

Vores nordiske Medlemmer har valgt «Acres of Love» i Sydafrika som vores «Casa Herbalife», og dette betyder, at alle nordiske HFF-donationer i 2016 og 2017 vil støtte dette projekt. «Acres of Love» har modtaget støtte fra HFF siden 2006. “Acres of Love” har etableret 29 hjem i Sydafrika, hvor man tager sig af omkring 200 hjemløse og forældreløse børn. «Acres of Love» imødekommer alle de forskellige behov børn har, og giver dem mulighed for at vokse op væk fra institutioner i en tryg og kærlig familie, hvormed de får de bedste forudsætninger for en god fremtid. Ved at give forældreløse børn et alternativ til institutioner, får børnene mulighed for at udvikle sig, og ikke blot forsøge at overleve. Målet for «Acres of Love» er at redde og tage sig af børn, som er forældreløse, blandt andet grundet AIDS, overgreb og ekstrem fattigdom i Sydafrika. «Acres of Love» varetager også forældreløse børns rettigheder i forhold til sundhedstjenester, uddannelse og ernæring.

© Herbalife International of America, Inc.Gengivelse er ikke tilladt - hverken helt eller delvist - uden skriftlig tilladelse.Alle rettigheder forbeholdes.Alle varemæ rker og produktbilleder, som vises på denne side, er Herbalife International, Inc.'s ejendom, medmindre andet er anført.
 
Herbalife har forpligtet sig til at fø lge Direktesalgsforeningens etiske regler og er et stolt medlem af:
  • DSF logo
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


da-DK | 16-07-2019 23:53:43 | NAMP2HLASPX01